APK Zoetermeer

APK in Zoetermeer nodig? Ga naar Arendse & Roos Autoservice

Bent u in het bezit van een auto en is het weer tijd voor de jaarlijkse APK keuring? Bij Arendse & Roos Autoservice kunt u langskomen om een APK keuring te laten uitvoeren. De meeste auto's moeten jaarlijks APK gekeurd worden. Deze keuring is dan ook in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat uw auto nog aan alle gestelde eisen voldoet. Deze eisen gaan over de veiligheid van de auto en over de milieuvriendelijkheid van de auto. Wij van Arendse & Roos Autoservice voeren graag de benodigde APK keuring voor u uit. U kunt een afspraak maken door contact op te nemen of gewoon langs te rijden bij ons op de Industrieweg in Zoetermeer. Wij zien u graag verschijnen!

 

Neem contact op

 

Wat wordt er precies gekeurd bij een APK in Zoetermeer?

Zoals al eerder vermeld, wordt uw auto bij een APK keuring gekeurd op veiligheid en milieuvriendelijkheid. Voor de milieuvriendelijkheid wordt gekeken naar de uitstoot van uitlaatgassen. Voor de veiligheid worden onder andere uw remmen, schokdempers, verlichting en stuurinrichting gecontroleerd. Ook uw registratie wordt nauwkeurig gecheckt. Hierbij wordt bijvoorbeeld gelet op de kilometerstand en de gebruikte brandstof. Al met al zou dus gezegd kunnen worden dat de APK keuring de basis checkt van wat er goed moet zijn aan uw auto. Als u op zoek bent naar extra onderhoud, dan kunt u ook terecht bij onze merkonafhankelijke garage in Zoetermeer. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

 

Neem contact op

 

 

 Maak een afspraak voor een APK keuring

Ons autobedrijf in Zoetermeer heeft voor het eerst de deuren geopend in november 2007 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zoetermeer. Wij bieden een compleet aanbod voor uw auto onderhoud onder één dak. Naast het APK laten keuren van uw auto, kunt u bij ons terecht voor andere vormen van onderhoud aan uw auto. Daarnaast doen wij ook reparaties, taxaties en schadeherstel. Hiervoor biedt Arendse & Roos een scherpe prijs aan, want autorijden is al duur genoeg. Heeft u nog vragen aan ons? Of wilt u graag eerst een prijsopgaaf voor een reparatie of schadeherstel? Rijdt u dan gerust eens langs voor een vrijblijvend advies en/of offerte. Wij helpen u graag verder. Ook kunt u natuurlijk bij ons langsrijden om een afspraak te maken voor uw APK keuring. Wij staan u graag te woord, dus hopelijk tot snel!

  

Neem contact op

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

APK keuring

U kunt bij ons terecht voor de APK van uw auto, bedrijfswagen en Camper.

Lees meer
Bovag garantie

Werkplaats

In onze werkplaats staan onze vakkundige monteurs voor u klaar

Lees meer