Garage Zoetermeer

Garage in Zoetermeer: voor al het onderhoud aan uw auto

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare garage in Zoetermeer? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Arendse & Roos Autoservice is dé garage waar u moet zijn. Bent u met uw auto tegen een paaltje aangereden? Maakt uw auto rare geluiden wanneer u bijvoorbeeld op de rem trapt? Of heeft u het idee dat het schakelen minder soepel gaat dan normaal? Voor elk probleem met uw auto is een oplossing te realiseren. Wij helpen u graag met het onderhoud aan uw auto of met de nodige reparaties. Ook als u niet weet wat er precies mis is, denken wij graag met u mee. Wij zullen dan grondig onderzoeken wat er mis is en dit zo nodig repareren. Heeft uw auto onderhoud nodig? Maak dan een afspraak bij Arendse & Roos Autoservice.

Neem contact op

 

Meer dan alleen onderhoud bij de garage in Zoetermeer

Ons autobedrijf in Zoetermeer kan u helpen bij het onderhoud van uw auto. Echter, wij bieden nog veel meer diensten aan. Uw auto moet bijvoorbeeld ook periodiek APK gekeurd worden. APK keuringen in Zoetermeer doen wij graag voor u! Wilt u uw auto verkopen? Dan wilt u natuurlijk wel eerst weten hoeveel uw auto waard is. Arendse & Roos Autoservice kan de taxatie van uw auto voor u uitvoeren. Heeft uw auto alleen onderhoud nodig, of moet hij ook echt gerepareerd worden? Ook dat doen wij graag voor u. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het schadeherstel van uw auto. Onze ervaren automonteurs staan graag voor u klaar. Bent u benieuwd of wij u ook van dienst kunnen zijn? Bel ons dan vooral eens op of rij gewoon even langs.

 

Neem contact op

 

 

 

Kom langs om een afspraak te maken

Bij onze merkonafhankelijke garage in Zoetermeer kunt u met iedere auto terecht. Sinds wij onze deuren openden in november 2007, zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Zoetermeer. Al onze diensten voeren wij uit voor een scherpe prijs. Autorijden is immers al duur genoeg. Heeft u behoefte aan een prijsopgaaf voor een reparatie of schadeherstel? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Ook een offerte maken wij vrijblijvend voor u. Heeft u nog andere vragen? Of wil u graag een afspraak maken? Wij ontvangen u graag in onze garage! U kunt ons vinden aan de Industrieweg in Zoetermeer. Tot snel!

 

Neem contact op

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

APK keuring

U kunt bij ons terecht voor de APK van uw auto, bedrijfswagen en Camper.

Lees meer
Bovag garantie

Werkplaats

In onze werkplaats staan onze vakkundige monteurs voor u klaar

Lees meer