Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 op basis van 7 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8
Joey Bleiswijk
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Altijd een goede service, zowel bij problemen, onderhoud en apk. Vakkundig personeel en je wordt altijd vriendelijk geholpen. Ik vertrouw mijn auto graag aan hun toe voor onderhoud.
10
Jean Zoetermeer
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Altijd vakkundig en snel geholpen voor een goede prijs!
9
Wesley Poeldijk
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
ben geweest voor een onderhoudsbeurt. werd goed ontvangen en daarnaast werd ik ook tussentijds op de hoogte gehouden, prima service dus!
9
Steffen Poeldijk
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed geholpen door de mannen van Arends & Roos! Bij dit bedrijf nooit het gevoel dat ze werkzaamheden aansmeren die eigenlijk niet nodig zijn. Duidelijke communicatie en prima prijzen. Bakkie koffie tijdens het wachten doet het altijd goed!
10
Mike Wateringen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Al meerdere malen hier geweest en de service en kennis is hier echt super, maak je niet meer vaak mee zo. Werd goed op de hoogte gehouden en kreeg eerlijke terugkoppeling met wat er wel en niet gemaakt moest worden. Zeker een aanrader.
10
Jeroen Zoetermeer
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Mijn auto is thuis opgehaald nadat hij het niet meer deed. Auto is snel gemaakt door Stef. Stef is een jongen met zeer veel kennis. Fijn dat je tussentijds telefonisch een update krijgt over je auto (probleem is gevonden, onderdeel is besteld, enz). Goede sfeer in de garage. Kortom, een echte aanrader!
9
Marcellino Zoetermeer
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
We hadden een technisch probleem en konden direct langskomen. De garage heeft het ook meteen gemaakt.
laden...