Autobedrijf Zoetermeer

Kom langs bij autobedrijf Zoetermeer voor onderhoud aan uw auto

Autobedrijf Zoetermeer helpt u graag met al het onderhoud aan uw auto. Bent u de trotse bezitter van een auto? Dan wilt u waarschijnlijk dat alles aan uw auto goed werkt en er goed uitziet. Echter, soms kan het voorkomen dat uw auto mankementen vertoont. Zit er een flinke deuk in uw auto die u weg wilt hebben? Gaan uw ramen niet meer open of dicht? Maakt de rem een piepend geluid wanneer u remt? Of is er iets anders met uw auto aan de hand? Wij van Arendse & Roos Autoservice staan voor u klaar om uw auto te repareren of te onderhouden. Omdat wij een merkonafhankelijke garage zijn, kunnen wij u hoe dan ook helpen. Onze monteurs hebben ervaring met vrijwel alle merken auto’s, dus wij zien u graag verschijnen wanneer u problemen met uw auto ervaart. Wij zitten aan de Industrieweg in Zoetermeer. Kom dus eens langs of maak een afspraak!

 

Neem contact op

 

Andere diensten van hét autobedrijf in Zoetermeer

Arendse & Roos Autoservice kan meer voor u betekenen dan het onderhouden en repareren van uw  auto. Ook schadeherstel behoort bijvoorbeeld tot ons dienstenpakket. Bij schade aan uw auto kunt u bij ons terecht. Ook helpen wij u graag om de periodieke APK keuring uit te voeren. Over het algemeen is het nodig om uw auto ieder jaar of iedere twee jaar APK te laten keuren. De APK keuring in Zoetermeer voeren wij graag voor u uit. Denkt u erover na om uw auto te verkopen? Dan is het nodig om te weten hoeveel geld uw auto kan opleveren. Eén van de monteurs van Arendse & Roos Autoservice kan voor u uw auto taxeren. Zo weet u precies wat uw auto waard is. Geïnteresseerd? Lees dan verder!

 

Neem contact op

 

 

 

Maak een afspraak bij Arendse & Roos Autoservice

Onze garage in Zoetermeer heeft haar deuren geopend in november 2007. In Zoetermeer zijn wij sindsdien ook uitgegroeid tot een waar begrip. Veel mensen weten ons al te vinden aan de Industrieweg in Zoetermeer, waar wij het complete aanbod voor al uw auto onderhoud aanbieden. Natuurlijk bieden wij al onze diensten aan voor een scherpe prijs. Autorijden is namelijk al duur genoeg! Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd even bij ons langsrijden. Ook zien wij u graag verschijnen voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor uw reparatie of schadeherstel. Kunt u een van onze onderhoudsdiensten wel gebruiken? Dan zien we u graag bij ons autobedrijf in Zoetermeer!

 

Neem contact op

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

APK keuring

U kunt bij ons terecht voor de APK van uw auto, bedrijfswagen en Camper.

Lees meer
Bovag garantie

Werkplaats

In onze werkplaats staan onze vakkundige monteurs voor u klaar

Lees meer